3 Mar 2010

şimdi yağmur yağsa dışarda,ve ben uyusam,ruhum böyle istiyor.bahar gelsin diye bekleyen ruhum,bugün pek bir nazlandı hayata.

2 yorum:

  1. bu aysenin annesinin ecza dolabı imiş bir zamanlar.....şimdi,aysenin evinin duvarını süslüyor.yeni giysileriyle....kimbilir,bir zamanlar,hangi iç sıkıntılarında,hangi ağrıyan yanlarında,kaç kez bir el uzanmıştı bu dolaba derman almak adına.hani,eşyanın dili olur mu.... olurmuş aslında..şahidi oldukları yaşamların enerjilerini yüklenip girerlermiş yaşamımıza...eğer,ona baktığımızda,içimiz acımıyorsa,zararı yok tabii,hatta tatlı bir sıcaklık kaplıyorsa yüreğinizi daha da güzel.. sanırım,Aysen için bu eşya da öyle...

    YanıtlaSil
  2. aslında ruhumuz değil naz yapan,naz yapan bence hayattır,yaşamdır.hayatın getirmiş olduğu nazı çekebiliyorsak mutlu oluyoruz.haksızmıyım sizce???
    "TANRININ ÇEVİRDİĞİ BİR MÜKEMMELLİK ÇEMBERİNİ BİZ İNSANLAR KIRABİLİYORUZ ANCAK,ONUN İÇİN,BAŞKA HİÇBİR CANLININ SAHİP OLMADIĞI BİR HAKKA,HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİBİZ VE SANIRIM BU BÜYÜK HAKKIN BEDELİ OLARAK BÜTÜN TABİATTA MUTSUZLUĞUN DOKUNABİLDİĞİ TEK CANLI TÜRÜYÜZ"

    YanıtlaSil